Tässä artikkelissa käydään läpi yleisimmät kysymykset liittyen Setera OneCloud mobiilisovellukselle Android puhelimille.

UKK

• Mikä on VoIP-tila? (Asetukset -> VoIP Asetukset)

• VoIP-tila mahdollistaa Setera alaliittymäsi käytön sovelluksesta internetyhteyden yli. Eli sen sijaat että puhelut tulisivat tai lähtisivät GSM-liittymästäsi, niin puhelut lähtee tai saapuu sovellukseen internetyhteyden kautta. Tämä mahdollistaa mm. sen että VoIP tilan kautta soitetuissa puheluissa voidaan näyttää ulospäin esim. yrityksesi vaihdenumeroa tai omaa alanumeroasi, GSM-numerosi sijaan. Sekä ulospäin soitetut puhelut eivät mene GSM-liittymäsi laskulle, vaan Seteran lankaliikenne sopimuksellesi. Internetin kautta saapuvat puhelut myös näyttävät erilaiselta ja tulevat eri soittoäänellä, kuin GSM-liittymäsi puhelut.

• Miten valitsen ulospäin näkyvän numeron sovelluksesta?

• Pyyhkäise oikealta sivulta vasemmalle, avataksesi Soittajan Tunnus valikon -> näpäytä näkyvää numeroa -> Valitse haluttu numero avautuvasta valikosta.

• Miten soitan VoIP-puhelun yrityksen ulkopuoliselle kontaktille, joka löytyy puhelimen omasta kontaktiluettelosta?

• Etsi kontaktin nimi Setera sovelluksen hakupalkista, klikkaa ja pidä pohjassa kunnes valikko aukeaa, paina Soita painiketta valikosta -> Puhelu lähtee VoIP-puheluna. Voit myös halutessasi tallentaa tämän kontaktin suoraan Setera sovelluksen kontaktilistaan ulkopuolisena kontaktina.

• Kuinka yhdistän puheluita Setera OneCloud Android sovelluksella?
  • Voit yhdistää puheluita joko VoIP puheluina, tai silloin kun puhelu yhdistyy OneCloud järjestelmän kautta suoraan GSM liittymääsi.
  • Katso ohje videot yhdistämiseen täältä: GSM tai VoIP Puheluna.