Voit siirtää puhelut Setera OneCloud mobiili sovelluksella silloin kun puhelu saapuu järjestelmän läpi, esimerkiksi silloin kun puhelu saapuu omaan yritysnumeroosi, josta se kääntyy matkapuhelimeesi.

Voit vastaanottaa puhelut joko GSM-verkon kautta, tai internet puheluna (VoIP).

Noudata tätä ohjetta, kun haluat siirtää puhelun joka saapuu GSM verkon kautta.

HUOM.

Voit siirtää ainoastaan Setera OneCloud järjestelmän kautta välitetyt puhelut, esim. silloin jos puhelu on tullut Setera lanka- tai yritysnumeroosi, josta se on ohjattu GSM-numeroosi. Jos puhelu on tullut suoraan GSM-numeroosi, et voi yhdistää puhelua.

Huomioi myös, että joissain Android puhelimissa joissa on 2 x SIM kortti paikkaa ja Setera OneCloud alaliittymääsi yhdistetty GSM-numero on SIM-paikassa 2, niin yhdistämis ominaisuudet eivät ole käytettävissä, vaan se täytyy olla SIM-paikassa 1.