SISÄLLYSLUETTELO

1. Kirjaudu tunnuksillasi Setera OneCloud hallintaportaaliin osoitteessa https://onecloud.setera.com

• Jos et muista salasanaasi, voit resetoida salasanasi tästä linkistä: https://onecloud.setera.com/forgot-pwd
  • Jos et tiedä käyttäjätunnustasi, ota yhteyttä Setera Asiakaspalveluun tai yhteyshenkilöösi näissä asioissa
  • Voit myös avata hallintaportaalin Setera Softhonen valikosta Työkalut -> Kotisivu

2. Valitse Toimintonumerot -> Aikataulut

3. Organisaatio -> Äänitiedotteet

4. Äänitä uusi tiedote jos ei ole sopiva tiedote jo valmiina

5. Ohjelmoi halutulle Toiminnenumerolle uusi Aikataulutapahtuma

Lisätietoja sekä apua saatte tarvittaessa asiakaspalvelustamme
asiakaspalvelu@setera.fi