Tässä ohjeessa käydään läpi miten Organisaation pääkäyttäjä voi tallentaa tai nauhoittaa uuden äänitiedotteen.

SISÄLLYSLUETTELO

1. Kirjaudu portaaliin https://onecloud.setera.com pääkäyttäjän tunnuksella

2. Valitse Organisaatio -> Äänitiedotteet -> Äänitiedotteet

3. Voit nauhoittaa uuden tiedotteen soittamalla sisäiselle käyttäjälle joka sanelee tiedotteen, tai nauhoittaa tiedotteen etukäteen valmiiksi ja tuoda tiedotteen .wav muodossa

• Valitse sivun pohjalta Uusi Äänitiedote
  • Anna tiedotteelle sitä kuvaava nimi, voit käyttää myös etuliitteenä merkkiä, jolloin se näkyy tiedote listauksessa helposti ylimpänä
  • Kuvaa äänitiedotteen sisältöä, jotta sen tunnistaa helposti jälkikäteen mitä tiedotteessa sanellaan
    • 1. Tuo tiedosto, jos se löytyy sinulta jo valmiina .wav muodossa
    • 2. Tallenna tiedosto, jos haluat että järjestelmä soittaa sinulle tai kollegalle, joka sanelee puhelun

1. Valitse alanumero/käyttäjä kenelle järjestelmä soittaa puhelun nauhoitusta varten klikkaamalla ”Poimi” ja valitse listalta käyttäjän nimi.
  2. Valitse ”Aloita Puhelu” jolloin järjestelmä soittaa valitulle henkilölle, kun puheluun vastataan, järjestelmä kertoo ”Aloita tallennus äänimerkin jälkeen” jolloin PIIP äänen jälkeen voit aloittaa tiedotteen sanelun.
  3. Kun olet valmis, voit katkaista puhelun ja tallenne ilmestyy näkyviin listalle.
  4. Jos täytyy ottaa uusiksi, niin voit poistaa ensin vanhan tiedotteen

punaisesta ruksista tiedotteen perässä ja aloita alusta

Kun tiedotteen tallennus onnistui, se näkyy listalla valmiina tiedotteena käyttöä varten.