Kirjautuminen

•    Pidä “>>>” valikko näppäintä painettuna pohjassa kunnes “Järjestelmävalikko” aukeaa

•    Valitse ”Administration” ja paina OK

•    Valitse ”User login” ja paina OK

•    Sisäänkirjaus kohtaan syötetään käyttäjän lyhytnumero (esim. lankanumeron 4 viimeistä numeroa)

•    Pin koodi on käyttäjälle OneCloudissa määritetty pin-koodi

- Puhelun hallintavalikko

•    Käynnissä olevia puheluita ohjataan R näppäimen takana olevasta valikosta

•    Valikko on ääni opastettu

Puhelun hallintavalikko ja yhdistäminen

Puhelun suora yhdistäminen

•    Puhelun aikana paina R näppäintä

•    Valitse 1

•    Syötä kohde numero ja vahvista # merkillä

•    Esim. R - 1 - 1234 - #

Uuden puhelun soittaminen ja yhdistäminen kohteelle

1. Puhelun aikana, paina R näppäintä -> asiakas menee pitoon, kuulet äänivalikon valinnat puhelimestasi.
  2. Valitse 2, soittaaksesi uuden puhelun kohteelle kenelle haluat yhdistää. Sinua pyydetään syöttämään kohteen numero, eli esim. määritetty lyhytnumero 551 ja sen jälkeen vahvista numero painamalla # jonka jälkeen puhelu lähtee kohteelle.
  3. Jos kohde vastaa ja voit yhdistää puhelun, paina uudelleen R näppäintä jolloin kuulet jälleen äänivalikon valinnat, valitse puhelun yhdistämiseen. Tämän jälkeen puhelu katkeaa sinulta ja puhelu on yhdistetty.
  4. Jos ei kohde vastaa etkä voi yhdistää puhelua, valitse valikosta 4 jolloin uusi puhelu katkeaa ja palaat takaisin vanhaan puheluun, poimi puhelu pidosta painamalla *

Puhelun hallintavalikko (1 pidossa oleva puhelu ja 1 aktiviinen puhelu)

•    Valinta 1: yhdistää aktiivisen ja pidossa olevan puhelun

•    Valinta 3: Vaihtaa aktiivisen puhelun pitoon ja pidossa olevan puhelun aktiiviseksi

•    Valinta 4: Sulkee aktiivisen puhelun ja palauttaa pidossa olevan puhelun

•    Valinta 5: Luo konferenssin aktiivisen ja pidossa olevan puhelun kesken

•    Uusia jäseniä voi lisätä konferenssiin valitsemalla ”uusi puhelu” vaihtoehdon hallinta valikosta

Olotilan valinta

•    Löytyy puhelimen valikoista nimellä ”Mukanaolo”

Puhelulistaus - Loki

•    Löytyy puhelimen valikoista nimellä ”Puhelulistaus”