Kun asennat Setera OneCloud mobiilisovelluksesi uudelleen, tarvitset aktivointilinkin puhelimeesi.

Jos sinun täytyy asentaa Setera OneCloud mobiilisovellus uudelleen esimerkiksi uuteen puhelimeesi, voit noudattaa näitä ohjeita:

1) Voit lähettää itsellesi uuden asennus SMS viestin hallintaportaalista https://onecloud.setera.com

jos et tiedä tunnusta tai salasanaasi, voit kysyä niitä tarvittaessa omalta yhteyshenkilöltäsi tai Setera Asiakaspalvelusta 09 4241 0000 / asiakaspalvelu@setera.fi

• Koti -> Sovellukset-> Lähetä asennusviesti uudelleen

2) Jos et pääse portaaliin, organisaatiosi pääkäyttäjä tai Setera Asiakaspalvelu voi myös lähettää sinulle uuden asennus SMS viestin tai sähköpostin.