Kun vaihdat operaattoria tai SIM korttia, koputuspalvelu täytyy kytkeä uudelleen päälle.

Koputus -palvelun päälle kytkeminen

Siirry puhelimen soittotilaan, eli siihen, missä voit syöttää puhelinnumeron, johon haluat soittaa.

Nyt, näppäile puhelinnumeron valinta kohtaan:

*43#

ja paina lopuksi vihreää luurin kuvaa, eli sitä painiketta, josta puhelimesi aloittaisi puhelun.

Puhelua ei aloiteta, vaan puhelimesi kytkee koputuspalvelun päälle, eli saat jatkossa äänimerkin, jos puhelun aikana on tulossa toinen puhelu.

Koputus -palvelun poisto käytöstä

Vastaavasti koputuspalvelun saat kytkettyä pois päältä yhtä helposti. Tämän jälkeen saapuvat puhelut eivät hälytä, jos olet puhumassa toista puhelua, vaan soittaja kuulee varattu -äänimerkin soittaessasi sinulle.

Siirry puhelimen soittotilaan, eli siihen tilaan, jossa voit syöttää puhelinnumeron, johon haluaisit soittaa.

Nyt, näppäile puhelinnumeron valinta kohtaan:

#43#

ja paina lopuksi vihreää luurin kuvaa, eli painiketta, jolla puhelimesi aloittaisi puhelun.

Tämän jälkeen puhelimesi ei soita mihinkään, vaan kytkee koputuspalvelun pois päältä. Koputuspalvelun käyttö on täysin ilmaista kaikissa liittymissä.