Setera Softphone on vahvistettu yhteensopivaksi useiden kuulokkeiden kanssa, nämä alla listatut mallit ovat virallisesti tuettuna:

Kuulokemikrofonin / Bluetooth-sovittimen laiteohjelmisto on pidettävä ajan tasalla toimittajan viimeisimmällä versiolla.

• Jabra Evolve 75 UC*
  • Jabra PRO 930 UC*
  • Jabra PRO 9470*
  • Plantronics Savi 440
  • Plantronics Savi W720 M
  • Plantronics Voyager Focus UC B825 M

*Toiminnot tuettu ainoastaan Windows käyttöjärjestelmässä

Sennheiser-ohjelmisto sisältää sisäänrakennetun tuen Setera Softphonelle. Tarkista lisätietoja ja ohjeita Sennheiser epos connect -dokumentaatiosta.

Seuraavia toimintoja tuetaan, kunhan itse kuuloke malli tukee sitä:

• Puhelun vastaus
  • Puhelun katkaisu
  • Puhelun hylkäys
  • Pitoon laittaminen
  • Palauta puhelu pidosta
  • Mykistä / poista mikrofonin mykistys

HUOM

Yhteensopivat toiminnot rajoittuvat vain yhden kuulokkeen yhdistämiseen ja kahden osapuolen puheluihin. Enemmän mukana olevia osapuolia, esim. Kun yksi osapuoli on pidossa puhuessaan toisille, toiminnallisuutta ei voida taata.

Myös muut sankaluurit/kuulokkeet toimivat siis myös normaalissa käytössä kun ei tarvita puhelun hallinta ominaisuuksia, mutta näissä yllä luetelluissa malleissa ovat tuettuna sankaluurista tehtävät puhelun hallinta ominaisuudet.