Tervetuloa käyttämään Seteran Raportointi portaalia!

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://reports.setera.com

Valitse kieli sekä jos tarvitset uuden salasanan, voit tilata uuden koodin sähköpostiisi "Unohtuiko salasana" linkistä.

2. Perusraportit ja Raportin käsittely

• Valitse jakso miltä ajalta haluat nähdä raportin. Asetuksista voit vielä määrittää esim. viikonpäivä kohtaisia valintoja.
  • Valitse raportin tyyppi, eli mitä haluat nähdä:
    • User id: Käyttäjä tason raportti
    • ACD / Attendant groups: ryhmien raportti
    • Hunt Groups: Perustason ryhmien raportti
    • Rulebase: Toiminne / ohjaus numeroiden raportti
    • IVR: Automaattikeskuksen raportti

• Valitse Raportin sisältö, eli esim. Käyttäjä tason raportissa siihen sisältyvät käyttäjät sekä valitse "Käsittele"

• Järjestelmä palauttaa raportin, josta näkyy käyttäjien yhteenlasketut puhelu määrät valitsemasi jakson ajalta "Yhteensä" sekä kellonaika tasolla.
  • Voit myös valita aikahaarukan: Aika, Viikonpäivä, Päivämäärä, Viikko sekä Jakso tasolla

HUOM
Jos haluat nähdä yksittäisten käyttäjien puheluraportteja, sinun tulee etsiä pelkästään kyseisen käyttäjän raporttia "Raportin sisältö" kohdassa.

Sekä myös Kehittyneessä Raportoinnissa voit valita yksityiskohtaisen käyttäjäerittelyn itse raporttinäkymässä.

• Jos haluat nähdä yksityiskohtaisen puhelu lokin, joka sisältää kaikki puhelut, valitse "Avaa määritys (Soitot)"

• Voit suodattaa puheluita erilaisten parametrien mukaan, tai tallentaa lokin Excel tiedostona "Vie" valikosta.
  • Pääset takaisin päänäkymään "Takaisin" painikkeesta oikeasta yläkulmasta

• Jos haluat viedä koko raportin Exceliin, se onnistuu "Vie" välilehdeltä
  • Voit tallentaa tiedoston tai lähettää sen itsellesi tai jollekin muulle sähköpostina.

• Excel raportissa näkyy samat tiedot kuin portaalissa, välilehdeltä löytyy vaihtoehdot, kuten loki.